22-06-06

Ja dan zijn we hier weer!

Hallo iedereen,

 

Het is een beetje stil geweest op mijnen blog en de reden daarvoor is dat ik een beetje ziek was. Maar nu ben ik er weer en laat ik meteen in huis vallen met het bericht dat er een opendeur was op zondag laatstleden. Natuurlijk was ik er ook bij met de opendeur van de Brandweer.

We hebben het aanwezige publiek kunnen boeien met een gesimuleerd auto-ongeval  waarbij we het wrak bewerken met schaar en spreider om het slachtoffer op zo'n manier te bevrijden zonder dat er nog ergere verwondingen bijkomen. En dit in nauwe samenwerking met het gemeentelijk Rode Kruis-team. De samenwerking verliep van een leien dakje. Enkele foto's....

 

 

Zoals je ziet is het een drukke bedoening geworden met meer bezoekers dan verwacht met dit mooie weer. En dat doet ons deugd dat de mensen ons toch nog een beetje bekijken als mensen met helpende hand en niet als bierpompen!

En mijn dochter heeft al ferme belangstelling voor onze collega's- politie! Als dat maar goed afloopt!

Kijk voor meer op de site van brandweer Kuurne .

 

Dag!!!!!!!!!!

16:06 Gepost door Ferre | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** Eens een bezoekje gebracht, groetjes van aan het zééétje

Gepost door: Luj | 10-07-06

Hey Ferre! Ben het te laat te weten gekomen dat het bij jullie opendeurdag was, anders was ik ongetwijfeld langs gekomen. Hou 19 en 20 augustus zeker vrij want dan kan je in onze brandweerkazerne de lekkerste bbq van 't Pajottenland vinden. Ik heb ondertussen je blog ook als link op de mijne gezet. Bye!

Gepost door: Carl | 23-07-06

De commentaren zijn gesloten.